Groei samen met InBlijheid

Neem je toekomst volledig in eigen handen

9.jpg
 

Bereik je doelen!

Speelt er veel binnen jouw school?

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt.


Het leven draait om verandering. Voorspoed en tegenslag wisselen elkaar af. Banen, bedrijven komen en gaan. Veel veranderingen worden door factoren buiten ons aangejaagd: de natuur, de economie, de samenleving. Hierop hebben we relatief weinig invloed.

Op één ding kunnen we wél actief invloed uitoefenen en dat is ons eigen gedrag. We kunnen zelf of samen met anderen besluiten om ons gedrag te veranderen.

* Je kunt besluiten om een nieuw onderwijsconcept te gaan doorvoeren.

* Je kunt besluiten om de werkdruk binnen je school omlaag te brengen.

* Je kunt besluiten om de samenwerking tussen de collega’s te verbeteren.

* Je kunt besluiten meer zichtbaar te zijn naar buiten.

* Je kunt besluiten om de schoolresultaten te verbeteren.


Vaak is een verandering in de omgeving de aanleiding voor onze wens tot gedragsverandering. Er gebeurt iets dat voor ons een bedreiging of belofte belooft:

* De school kampt met een achteruitgang in leerlingaantallen of tegenvallende   opbrengsten.

* Je merkt dat veel collega’s klagen dat ze het te druk hebben en het niet meer zien zitten.

* Er wordt meer over elkaar gepraat dan met elkaar gepraat.


Verandering is niet eenvoudig maar iedereen kan leren om zijn eigen gedrag te veranderen. De intentie is er wel maar de kennis van de verandertechniek ontbreekt. Daarom mislukken veel veranderingen en hoor je mensen vaak zeggen dat ze wel willen veranderen maar dat het niet lukt.

Meestal doen we echter minder dan de helft van wat er écht nodig is om veranderingen te realiseren. Dat geldt zowel voor ons professionele leven, voor ons privé leven en voor ons maatschappelijke leven.

-Hoe zou het zijn als je zou weten wat er nu echt nodig voor deze verandering?

- Hoe zou het zijn, als jullie deze keer wel deze verandering weten te realiseren?

- Hoe fijn is het als je individueel lekker in je vel zit?

- Hoe zou het zijn als je iedere dag vol energie weer aan de slag kunt gaan?


* Wil je hier meer over weten?

* Hebben jullie op school ook een verandering in gang te zetten?

* Zijn er collega’s die vastlopen in werk of privé en overwerkt dreigen te raken?

* Samen kunnen we een QuickScan van jouw organisatie maken.

* Maak vrijblijvend een afspraak. Ik kom graag naar je toe.Als onderwijsprofessional werk ik met veel plezier, projectmatig samen met jouw organisatie.jouw opleidingsbudget is één kalenderjaar geldig!

Met een opleidingsbudget kan jij aan jezelf werken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Big Five for Life™ is CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, erkend. Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget.


Aanbod


1 op 1 trajecten voor de ambitieuze onderwijsprofessional.

In mijn begeleiding ben ik enthousiast en betrokken. Dat hoor en dat voel je. En ik stel je vragen en veel ook. Zodat ik precies weet wat er in je omgaat en waar je behoefte zit. Juist dan kan ik goed aansluiten bij de behoefte van jou (en het team).

Zakelijk leiderschap.

Hoe lekker is het om als leidinggevende ècht een sparringspartner te hebben? Iemand die snapt hoe het is om leidinggevende te zijn, kennis van zaken heeft en echt met je kan meedenken? En maar 1 belang voor ogen heeft…, nl. dat jíj zo lekker mogelijk kan werken & leven?

Op een plek waar jij het liefst in gesprek gaat – bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de natuur – krijg je 1-op-1 handvatten & inzichten. Daarmee kun je de juiste vervolgstappen maken. Precies aangesloten op wat jíj nodig hebt om verder te kunnen.


Persoonlijk leiderschap

Wat wil jij? Wat wil je bereiken of waar wordt je gelukkig(er) van? Belangrijk voor je werk met je team, maar ook en juist ook voor jezelf! Denk bijvoorbeeld aan grenzen stellen, omgaan met werkdruk, lastige gesprekken, wil ik nog wel als leerkracht/leidinggevende werken, etc.


Inspiratiesessie (Big Five For Life)

Een snelle manier voor meer energie en nieuwe focus in je team .

Kan jouw team wel wat energie & inspiratie gebruiken?

In de inspiratiesessie neem ik jou en je team mee op een interactieve reis waarin jullie kennis maken met het gedachtegoed van Big Five for Life. Wanneer heb je voor het laatst even ècht stil gestaan bij wat je belangrijk vind in je leven? Waar wordt je enthousiast van? Recent nog gelachen met elkaar? En èchte verhalen gedeeld?

Deze workshop is geschikt voor alle teams (van werkvloer tot directie) die graag met meer plezier èn focus willen werken. En voor die teams die energiek en enthousiast weer verder willen.

De inspiratiesessie kan op maat gemaakt worden met een duur tussen de 1 en 3 uur. Prima optie dus voor een lunchsessie, maar bijvoorbeeld ook voor een dagdeel tijdens een teamdag. De workshop wordt gegeven op de werkplek, maar kan natuurlijk ook op een andere locatie. En natuurlijk kan deze ook online gegeven worden.

Zin in? Neem dan contact met mij op.


Bordspel Big Five For Life (coachtool)

Een geweldig gaaf, interactief bordspel wat je samen met je team kunt spelen. Ook in een variant voor leerlingen beschikbaar.

Tijdens het spelen van het bordspel ontdek je wat wilt doen, zien en beleven. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je intuïtie. Spelenderwijs krijg je inzicht in jouw museum, jouw kwaliteiten, mogelijkheden en (beperkende) overtuigingen.
Big Five for Life – 2daagse Life Safari.
geschikt voor individuele deelnemers/teams
Wat maakt jou echt gelukkig? Zit je nog wel op je plek? Ontdek wat je echt wilt in deze 2daagse training.

Op vind-tocht naar wat jou ècht gelukkig maakt.

Met InBlijheid begeleid ik teams en individuen die op zoek zijn naar waar zij nou echt gelukkig van worden. Loop je vast in je werk of thuis? Weet je wat je ècht wil in dit leven? Of is dat nog onduidelijk voor je? Als je het wel weet, hoe kom je daar dan? En is het alle moeite en stress wel waard?

Wat gebeurt er als je dat omdraait? Ben je nú blij met jouw leven? Is dit hoe jij tevreden terug kan kijken later als je oud & grijs bent? Zo ja, wat heerlijk voor je! Toch kom je waarschijnlijk niet zomaar op deze site terecht. Er is vast iets wat je nog mist…


Big five for life helpt je jouw geluk vinden

Veel mensen die ik spreek zijn al langer op zoek naar antwoorden. Zelf maak ik in mijn begeleiding gebruik van onder meer de Big Five for Life – methode.

Tijdens een 2 daagse Life Safari (op basis van deze methode) krijg je in 2 dagen zicht op onbewuste thema’s en patronen die bij je spelen. En je (her)ontdekt wat JOU nu het meest gelukkig maakt. Heel praktisch, laagdrempelig, niet zweverig en vooral inspirerend! 

Wat zijn jouw 5 belangrijkste waarden voor geluk èn wat kun je doen om daar ook te komen?


Instant-geluk na deze workshop? Nee, natuurlijk niet. Maar het begint wel bij wéten wat voor jou echt belangrijk is. Als je dit weet, kun je namelijk ook de keuzes gaan maken om dit – eindelijk 😉 – voor elkaar te gaan krijgen. En dáár gaat je gelukscurve wèl van omhoog!


Wil jij ook echt scherp hebben wat jou gelukkig maakt èn handvatten om dit te bereiken, dan begeleid ik je met plezier op jouw vind-tocht. En vind je het lastig om je inzichten om te zetten in echte actie?

Dan combineer je de Life Safari toch gewoon met nog een aantal gesprekken? Doe het op de manier die bij jou past.


Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem contact met mij op voor een kop koffie (thee mag ook) en een oriënterend (online) gesprek.

Leuk om elkaar dan te spreken en te kijken wat ik voor je kan betekenen.Angelique Fial

In een notendop

 • Ervaren coach | onderwijsprofessional | NLP-er I levensgenieter

 • Enthousiast, energiek, nuchter, optimist èn realist, luisteraar en praktisch.

 • 2 segmenten:
  InBlijheid coaching & interim www.inblijheid.nl

 • Moeder van 2 leuke bijna volwassen 😊meiden: Minthe & Belle  en vrouw van Bas

 • Verzorger van 1 kat: Stekel & 2 paarden; Embrace en Uminente

 • Dol op: Koken en dansen, buitenspelen 😊 en ontdekken.KIES JE VOOR ONTWIKKELING?

Zorg dat jouw opleidingsbudget niet verloren gaat. Deze is één kalenderjaar geldig!

Met een opleidingsbudget kan jij aan jezelf werken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Big Five for Life™ is CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, erkend. Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget.

13.jpg

Haal het meeste uit je leven

 
Image by Nathan Dumlao

1- op -1 traject

Samen ontdekken we wat jouw doelen, dromen en verlangens zijn en wat er voor nodig is om deze te bereiken. Het traject die we aangaan duren een half jaar. 

Jouw investering in tijd:

 Ik begeleid jou 3 maanden lang in jouw groei.

De insteek is dat we met dit traject direct kijken naar waar de onrust vandaan komt, inzoomen op jij wat werkelijk wilt en nodig hebt, dit meteen aanpakken zodat het je snel meer rust oplevert.

We hebben 10 weken, 1x per 2 weken een sessie van 90 minuten (online of live). Dit alles inclusief materiaal.


Jouw investering in financiën:

Voor het 1- op -1 werken en de resultaten behalen - van chaos in je hoofd naar vanuit plezier en rust doen wat je belangrijk vindt - investeer je een bedrag van € 595,-.

In 2 termijnen betalen is mogelijk.         

Heb jij een opleidingsbudget?

Werkgevers zijn zich in de meeste gevallen bewust van het feit dat investeringen in zijn werknemers, investeringen in het bedrijf zijn. Tevens is het belangrijk om in jezelf te blijven investeren, zodat je beter presteert, lekkerder in je vel zit en met plezier naar het werk gaat. Om die reden is het opleidingsbudget ontwikkeld.

Indien jij een opleidingsbudget hebt, is jouw opleidingsbudget voor één kalenderjaar vastgesteld en komt je budget eind december te vervallen wanneer je deze niet gebruikt.


Wat kan je doen?

 • Zoek uit of jouw werkgever een opleidingsbudget heeft

 • Onderzoek of jij hiervoor in aanmerking komt

 • Ga voor jezelf na waarin jij je wilt ontwikkelen en leg dit voor aan je werkgever

 • Geef bij je werkgever aan welke cursus, training of workshop jij wilt volgen


WAT HEEFT MIJN WERKGEVER ERAAN?

Omdat jouw leidinggevende hoogstwaarschijnlijk het opleidingsbudget beheert, is het aan te raden hem of haar te laten zien welke opleiding jij wilt volgen en wat de voordelen hiervan zijn voor de organisatie. 


KIES JE VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

Met een opleidingsbudget kan jij aan jezelf werken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Big Five for Life™ is CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs, erkend.

Dit houdt in dat wij een officieel opleidingsinstituut zijn en onze trainingen in aanmerking komen voor het opleidingsbudget.

www.bigfiveforlive.nl

 

Inspiratieworkshop/ proeverij.

 (standaard 1,5 uur, uitbreiding mogelijk)

€ 49,95 p.p. incl. BTW* 


Beschikbaar voor particulieren (open inschrijving), bedrijven & onderwijs.

De inspiratieworkshop staat in het teken van het beïnvloeden van het onbewuste gecombineerd met het zakelijke. Met als resultaat dat je je bewuster bent van je persoonlijke doelen en ambities, waardoor je beter in staat bent te werken vanuit je kern en een betere verbinding kunt maken met je klanten.
Inclusief boek; ‘The Why Cafe’ of ‘The Big Five for Live.’ t.w.v. € 14,95

*

 Koffie/thee


* Boekt u voor meerdere personen namens uw bedrijf, team of organisatie? Neem dan contact op voor uw prijs/ exclusief reiskosten.

Experience online

(programma 5 weken)

€ 99,97 incl. BTW* Laagdrempelig online trainingsprogramma

Life Safari inclusief Discovery workshop
(90 dagen programma)

€ 795,- excl. BTW*

Beschikbaar voor particulieren (open inschrijving), bedrijven & onderwijs.


Intake

*

Discovery workshop

(2 dagen of 2 x 1 dag + koffie/thee en verzorgde lunch of 4 x 2,5 uur)

*

Werkboek

* 1 nagesprek van 1,5 uur online/telefonisch/fysiek op mijn adres.

*

90 dagen online E-coaching

*

Boek ‘The Big Five for Live, het geheim van groot leiderschap’.

*

Luxe & compact notitieboekje voor al je vragen/inzichten/frustraties & ideeën.

*

Tussentijds bellen/appen met mij als je even vastloopt en weer snel op weg geholpen wil worden.


*Boekt u voor meerdere personen namens uw bedrijf, team of organisatie? Neem dan contact op voor uw prijs/ exclusief reiskosten.