top of page
21.jpg
Recensies: Recensies

Angelique creëerde een voor mij veilige en persoonlijke sfeer en stelde scherpe vragen. Daardoor kon ik dicht bij mezelf blijven en me overgeven aan het proces. Angelique heeft mij geholpen helder te krijgen wat voor mij belangrijk is in het werk en in mijn leven. Hierdoor heb ik meer focus gekregen en inzicht in welke stappen ik kan zetten. Angelique, dank je wel!
-Petra-

Wat ben ik dankbaar dat je mij de kans hebt gegeven om mij Big 5 for Life te ontdekken. Door jouw open blik en je scherpe vragen heb je mij nieuwe inzichten gegeven die mij verder helpen in mijn ontwikkeling.
Dankjewel!
Lieve groetjes, Miranda.

Recensies

Tevreden klanten

Na 2 sessies wist Angelique al de vinger op de zere plek te leggen. En dat terwijl ik voorgaande jaren al meerdere hulpverleners bezocht heb, die dit allemaal niet gelukt is.
-Bart-

Het talent van Angelique is haar communicatie en positiviteit. Ze geeft je het gevoel dat het goed komt. Dit talent komt tot uiting in de uitdagende gesprekken met onze werknemers.
-directeur-

Als ik ergens niet uitkom, kan ik bij jou altijd terecht voor goede raad. Het mooie is dan wel dat je adviseert zonder verder te oordelen. Ik vind dat heel prettig.

Recensies: Recensies
bottom of page