top of page

Zomerweer => Terrasje + gratis boek bij restaurant Wally's in hartje Harlingen.

Heb jij dit boek al gelezen? Nee? Zorg dat je dan zo snel mogelijk één van de 40 exemplaren bemachtigt.

Ter promotie van mijn eigen bedrijf InBlijheid, nu tijdelijk 'gratis' verkrijgbaar bij restaurant Wally's in het centrum van Harlingen.


Ontspannen = terrasje + boek.

Resultaat = ontdekken van dat wat voor jou belangrijk is.


Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk leiding geeft, thuis of in je gemeenschap, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.

Het is de erfenis van Thomas Derale een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld. Zijn ondernemingen verdienden een fortuin, zijn werknemers waren gek op hem, en wanneer nodig waren klanten bereid weken te wachten voordat ze konden samenwerken met zijn bedrijven.

Op de leeftijd van 55 jaar oud sterft hij op tragische wijze, maar zelfs toen tijdens zijn sterfbed – inspireerde hij iedereen om zich heen. Dit is het verhaal over wie hij was, hoe hij leiding gaf en de wijze waarop hij deze wereld verliet.

Dit zijn de geheimen die hij gebruikte om veertien zeer winstgevende ondernemingen op te zetten, om culturen te creëren die zo betekenisvol zijn dat klanten en de meest getalenteerde mensen hem opzochten en om een erfenis achter te laten die nog door generaties lang onthouden zal worden.

De baanbrekende zakelijke beginselen in dit boek, zoals de Big Five for Life, zijn zijn laatste cadeau voor huidige en toekomstige leiders wereldwijd. Ze hebben al duizenden mensen en organisaties over de hele wereld geholpen.

"Een succesvol leidinggevende begint met iets wat zó nauw met zijn eigen Reden van Bestaan verbonden is, dat hij iets nastreeft wat niet slechts een mogelijkheid of een kans is, maar een noodzaak.

Hij heeft zóveel vertrouwen in zijn eigen vaardigheden, dat hij zich gewaardeerd voelt, dus niet bedreigd, door het succes van de mensen aan wie hij leiding geeft.

Een succesvol leidinggevende stimuleert, hij kleineert niet; hij inspireert, hij intimideert niet; hij onderwijst, hij werpt geen hindernissen op; hij rekent op succes, en is niet bang voor mislukking. Ieder mens is, zijn hele leven lang, tot het leiderschap geroepen, al is het alleen maar om zichzelf leiding te geven." Thomas Derale"


Geïnteresseerd? Ga lekker ontspannen bij Wally's, bestel wat lekkers en krijg The Big Five For Live werk-geluk of The Why Café er gratis bij.


Wil jij ook jouw Big Five en/of die van jouw organisatie ontdekken? https://bigfiveforlife.nl/coaches/angelique-fial/ www.inblijheid.nl

10 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page