top of page

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022?

Bijgewerkt op: 10 jan. 2022

Vanmiddag hoorde ik op de radio dat het voornemen van de presentator om 'wat minder te gaan eten', binnen één week, gestrand was.

Hij was absoluut van plan geweest om zijn borden met warm eten wat minder vol te scheppen omdat hij vond dat zijn lichaam wat aan de stevige kant was.

Nu ben ik er van overtuigd dat het allerbelangrijkste is, is dat je lekker in je vel zit en dat je je goed voelt. Ik heb geen idee of dat bij deze presentator ook zo was maar ik kan me zo, uit mijn eigen leven, voorstellen dat als je spijkerbroeken steeds strakker gaan zitten, dit niet zo fijn is.


Heel veel mensen maken zo aan het einde van het jaar de balans op en bepalen wat ze in het 'nieuwe jaar' aan positieve veranderingen willen bewerkstelligen.

Ook weten we allemaal dat het heel wat lastiger is om ons aan deze goede voornemens te houden.

Zelf had ik me stellig voorgenomen om de taken voor mijn planning alvast op de rit te hebben zodat ik het nieuwe jaar zo fris mogelijk kon beginnen.

Het is inmiddels al 6 januari en het nieuwe jaar is alweer 6 dagen oud... en toch,.... (ik durf het eigenlijk niet te bekennen) had ik mijn planning voor de maand januari nog niet op orde. Perfectionistisch als ik ben, zorgde deze conclusie, voor een aardige dip in mijn humeur. Waarom had ik niet gedaan wat ik wilde doen? Wat zou ik kunnen doen om deze maand toch nog effectief te kunnen werken?....


Hoe kan het nu dat zoveel, goede bedoelingen (die van mij inclusief :-(, al in de eerste weken van het 'nieuwe jaar' stranden?


Nieuwjaarsactie/ Resultaat sessie:

Op 20 januari geef ik (corona-veilig) een resultaat sessie t.w.v. €49,95, die voor de eerste 4 deelnemers ook nog eens geheel gratis is. In deze sessie geef ik je tenminste 3 -tips die ervoor zorgen dat je vanaf morgen, een stuk beter aan je eigen voornemens kunt voldoen en in december terug kunt kijken op een 2022 InBlijheid.


Deze sessie met gegarandeerd resultaat, wordt online gegeven dus makkelijk te volgen en geen gedoe met aan corona gerelateerde maatregelen.


Plaats: Online

Datum: donderdag 20 januari 2022

Tijd: 16.30-18.00 (maximaal 10 deelnemers; de eerste 4 deelnemers gratis)

Investering: € 49,95 (inclusief boek 'The Big Five', John Strelecky t.w.v. € 14,95)

Inschrijven en info: info@inblijheid.nl of app naar 06-44314544


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page