"Te mooi om waar te zijn."

“Angelique, jij geeft toch die Life Safari's. Ik heb dit aangeraden bij een jeugdvriendin van mij, die behoorlijk wat voor haar kiezen heeft gekregen, zij zou daar volgens mij heel blij van worden.", dat zei een vriendin van mij, toen ik laatst bij haar in Denemarken op bezoek was.


Het is zo prachtig om te zien wat deze ogenschijnlijk eenvoudige methode in 2 dagen met mensen kan doen. De impact is zo enorm groot en vaak life changing. Regelmatig krijg ik na afloop nog apps en mails met de effecten die het heeft bij de mensen. Ze zijn stappen aan het zetten, boeken eindelijk die vakantie, zeggen hun baan op, starten een bedrijf vanuit hun hart, geven hun dagelijkse leven een veel hoger cijfer omdat ze hun hart volgen.

In 2 dagen misleiden we het hoofd en laten we het hart (eindelijk) spreken.


Focus op minder en je bereikt meer:-) Te mooi om waar te zijn? Ik denkt het niet!Wil je weten wat de (online/offline) Life Safari voor jou kan betekenen?

Stuur me een PM of bel/app 06-44314544


#bigfiveforlife #persoonlijkleiderschap #kracht #vitaliteit

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven