top of page

Sparringpartners gezocht?

Welke teamleider (school of MKB) zou met mij, onder het genot van een kop koffie, mijn aanbod willen toetsen, op de vraag & geschiktheid voor de doelgroep en/of meedoen aan mijn pilot?

Aan het begin van dit 2021 stond ik op een punt dat het echt anders moest.

Ik had teveel hooi op mijn vork genomen. Heel vervelend maar ook weer een mooi moment voor bezinning. Het werk wat ik deed kostte me teveel energie. Dit doordat er een veelvoud van taken op mijn bordje was komen te liggen maar ook doordat ik het gevoel had dat, hoe hard ik ook werkte, er weinig vooruitgang was.


De taken die ik zo in de loop van de tijd erbij gekregen en genomen had, waren niet de taken waar ik blij van werd. Tegelijkertijd kwam ik, aan de voor mij interessante taken zoals coachen en het boven tafel krijgen van talenten en passies van de mensen om mij heen, niet toe. Ik had het gevoel dat iedere collega zijn ontzettende best deed maar dat we met zijn allen niet goed genoeg in staat waren onze krachten te bundelen. Ik liep langzaam leeg en ik was zelf geloof ik één van de laatste personen die dat ik de gaten had.


Mijn leidinggevende en collega’s ben ik heel erg dankbaar voor de gesprekken die we hebben gehad over het leeglopen van mijn batterij, mijn ambities en de mogelijkheden tot zelfontplooiing en het vertrouwen in mijn kunnen. Een luisterend oor is zo ontzettend belangrijk.


Doordat ik in een dal beland was, de tijd kreeg om te overdenken, heb ik de stap durven nemen om voor mezelf te beginnen. Iets wat ik anders wellicht nooit gedaan had.


Ik houd van permanente ontwikkeling en doelstellingen om naar toe te werken. In mijn nieuwe werk bij mijn eigen coaching en trainingsbedrijf InBlijheid, kom ik volop toe, aan waar ik wel blij van wordt;

#synergie #netwerken #coachen #persoonlijke ontwikkeling #persoonlijk leiderschap #eigen doelen stellen #avontuurlijk leren #verantwoordelijkheid #vertrouwen #talenten #passie #doen waar je blij van wordt #bezieling #zichtbaar zijn #teamleren #blijvende verandering #bigfiveforlife #NLP #inspireren #resultaat #ontwikkeling #focus


In mijn coaching en training richt mij op de ambitieuze (zelf-) leider, teamleider en organisatie (MKB en scholen).

Het aanbod heb varieert van een inspiratieworkshop voor het hele team/bedrijf tot een interactief fysiek en online jaarprogramma en alles wat daar tussen zit. Meer weten? www.inblijheid.nl

of https://bigfiveforlife.nl/coaches/angelique-fial/


Wat ik wil bereiken met mijn coaching en begeleiding;

-Je hebt je doelen helder plus hoe je deze gaat bereiken.

-Je bent stressbestendiger, rustiger en presteert daardoor beter.

-Je weet waar je elke dag voor op wilt staan en gaat elke dag met plezier naar je werk.

-Zelfsturing en persoonlijk leiderschap voelen heel natuurlijk.

-Je kunt betere en sneller beslissingen nemen.

-Je ervaart meer werkgeluk en je mentale veerkracht neemt toe.

48 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page