top of page

Op de snelweg is het rustig...........

Bijgewerkt op: 6 jan. 2022

Ik val maar gelijk met de deur in huis.

Blijf jij op die snelweg van werk, verplichtingen, verantwoordelijkheden en zorg, of is het hoog tijd om eens terug te schakelen en weer te écht genieten van de rust en al het moois om je heen?

Het is nu tijd om het maximale uit jezelf te halen!


Welke goede voornemens heb jij voor 2022?

De tijd tussen kerst en oud en nieuw is de tijd dat de meeste mensen de balans op van het afgelopen jaar opmaken. We kijken terug op wat we meegemaakt hebben, wat leuk was en wat niet leuk. Dingen waaraan we ons geërgerd hebben en waarin ook zaken waarin we ons tekort geschoten hebben gevoeld. Dat wat leuk en goed was, kijken we met een tevreden gevoel op terug. Dat wat niet goed was, willen we graag veranderen. En voilà, daar ontstaan de goede voornemens.Hoe ziet jouw balans eruit?


Welke dingen laat je graag in 2021 achter?


Wat zijn de dingen waar je blij van wordt en wat neem jij mee naar volgend jaar?


‘Veranderen speelt een belangrijke rol in onze maatschappij. En niet zonder reden. Verandering is vaak noodzakelijk én gewenst. Bedrijven die mee willen blijven doen in hun markt, moeten voortdurend innoveren. Wie verandering in zijn loopbaan wil, zal daarvoor stappen moeten zetten. Voor veel maatschappelijke problemen – van zorgkosten tot de werkdruk in het onderwijs – geldt eveneens dat we moeten werken aan verandering. En ook als je een betere relatie wilt, zul je aan de slag moeten.

Mooie plannen en goede voornemens zijn in al deze situaties niet genoeg. Een geweldig plan dat je niet uitvoert, is evenveel waard als geen plan.

Om te veranderen zul je in veel gevallen actie moeten ondernemen. Om te veranderen zul je in veel gevallen ander gedrag moeten laten zien. Ander gedrag dan dat wat je deed en wat je in de situatie heeft gebracht die je nu achter je wilt laten.’

Bron: Ben Tiggelaar


Om over na te denken:

Je zorgt goed voor jouw kinderen, zorg je ook goed voor jezelf?

Je wilt dat de kinderen zich maximaal kunnen ontwikkelen, hoe zit dit met jou?


Wat laat jij achter in 2021 en welk moois wil jij in 2022 laten groeien?In 2022 geef ik 5 x een 2-daagse ‘Weg van de snelweg, volg jouw kompas’. Een 2 -daagse waarin we gaan werken aan dat wat jij wilt bereiken. Hiervoor schakelen we eerst een aantal versnellingen terug naar onze innerlijke ‘ik’. Vragen als; wie ben jij? wat wil jij? We gaan aan de slag met bewustwording, kernwaarden, drijfveren en focus. Lijkt je dit wat? Schrijf je dan in voor één van de volgende 2-daagses. 25 & 26 februari 2022 29 & 30 april 2022 17 & 18 juni 2022 23 & 24 september 2022 25 & 26 november 2022 Aanmelden via info@inblijheid.nl of 06-44314544 (ook voor meer informatie:-) De investering voor deze 2-daagse route naar jouw nieuwe werk-geluk bedraagt slechts € 845,- en kan in veel gevallen vergoed worden uit het opleidingsbudget van je werkgever.Wil je je liever eerst een dagdeel laten inspireren?


In 2022 geef ik 5 inspiratiesessies ‘Weg van de snelweg, volg jouw kompas.’

Deze sessies worden gegeven op:

20 januari, 24 maart, 19 mei, 7 juli of 20 oktober van 16.00 – 18.00 De investering voor deze inspiratiesessie bedraagt € 59,95


Zowel de 2-daagse als de inspiratiesessies op deze data vinden plaats in het prachtige pittoreske Kimswerd, het dorp van Greate Pier, vlak onder de rook van Harlingen.

Reistijd vanuit Amsterdam en Groningen en Emmeloord is 1 uur. Vanuit Leeuwarden, Sneek, Bolsward ben je binnen een half uur op locatie.

Voor teams kunnen aparte data gereserveerd worden.


Voor inschrijven en meer informatie mag je mailen naar: info@inblijheid.nl of bellen/appen naar 06-4431454411 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page